U prethodnom postu ste mogli da vidite mojih top 5 letnjih kozmetičkih proizvoda, i dosta Vas je izrazilo želju da vidi recenziju za ovu paletu, te evo je.. Sleek paleta, pod nazivom "OH so special". Ova paleta se još ne može kupiti kod nas, ali njene drugarice (ostale palete ovog brenda) mogu, na sajtu Makeuplaza. Kada sam čula da je ova paleta inspirisana Naked3 paletom, nije mi trebalo dugo vremena da se odlučim da je kupim.


Pakovanje je elegantno i napravljeno je od nekog materijala koji se brzo prlja. U pitanju je plastika, koja je kvalitetno odrađena, jedino se moja malo teže otvara (čula sam da je to "problem" sa svima sleek-ovim proizvodima, da se malo teže otvaraju). Ima 12 nijansi, od svetlijih do tamnijih. Neke od senki u sebi imaju šljokice, i te su pigmentovanije i lepše od ostalih. Paleta ima ogromno ogledalo koje uvek dobro dođe. Dobija se i aplikator, sunđerasti, koji nije od neke koristi (bar ne meni). Formula senki je veoma lepa, mekana i lako se blenda. Imam osećaj da ću brzo potrošiti neke senke, jer se nekako brzo troše ( svaka senka ima 1,1g). Pigmentaciju možete videti na slikama, svakako je odlična i nisam to očekivala za novac koji sam platila. Ne bih Vam opisivala svaku senku ponaosob, ali rećiću Vam koje su mi omiljene: ogranza, gateau i ribbon. Swatchevi i nisu ispali najbolji, ali možete videti na njihovom sajtu malo bolje swatcheve. 
Sastojci: Mica, Talc, Kaolin, Magnesium Stearate, Dimethicone, Paraffinum Liquid, Ethylhexyl Palmitate, Propylparaben and Methylparaben...


Ja bih ovu paletu preporučila svima, i profesionalcima i početnicima. Mislim da ima veoma lepe boje za sva godišnja doba. Jedina zamerka je teže otvaranje i pakovanje (brzo se prlja). Na slikama možete videti da je pigmentovanost nekih mat senki lošija no ostale, to je isto negativna strana, ali ja volim smirenije look-ove tako da to meni i ne smeta toliko, ali morala sam da napomenem. Ovo je moja prva sleek paleta i nameravam da ih uzmem sve, ali bukvalno! :) Od kad sam uzela ovu paletu, ja samo posežem za njom. Preporuka!
Cena: oko 1300,00rsd
Kako Vam se čini ova paleta, da li biste je uzeli?