Danas Vam predstavljam repliku čuvene UrbanDecay "Naked2" palete brenda W7, pod nazivom "In The Buff"... Znate i sami da je cena "Naked2" palete poveća i da ta cena nije standard srpskih plata, nažalost. No svakako moramo gledati pozitivnije i tražiti jeftinije varijante.. Jeftinija varijanta je upravo ova paleta koja nam dolazi iz Engleske i cena joj je na popustima 1300.00rsd. Nemci su poludeli za njom i kada gledate recenzije uopšteno na internetu, svi su zadovoljni. 


Dolazi u veoma dobro odrađenom pakovanju, od neke vrste metala i kao takvo pakovanje odlično je za putovanja. Iako joj je cena jeftinija, pakovanje ne izgleda tako. Jeste manji rang no UrbanDecay, ali svakako je za te pare super. Sa zadnje strane su napisani sastojci i nazivi senki. U paleti ima 12 nijansi i sve vuku na neke neutralne nijanse, meni savršene za svako godišnje doba. Ima senki i sa šljokicama i bez. Što se tiče samih senki, veoma su mekane. Kada pređete prstom preko neke boje, osetite kako je senka nekako mekana. To svakako nisam očekivala. Moram da spomenem da se senke malo raspadaju, ne sve. Ali ne znam kako to da Vam objasnim, u nekima ima više grmuljica tako da morate koristiti odgovarajuću četkicu, jer ova koju dobijate u pakovanju nije baš nešto specijalno. Iako je sa jedne strane stvarno četkica a ne sunđerčić, i dalje nije za pohvalu. 
Što se tiče pigmentosti, i sami vidite na slikama da ta stavka dobija vrlo dobru ocenu. Koliko traju na očima? Na moje iznenađenje dugo (celo radno vreme), ali sa prajmerom. Bez prajmera (kao i bilo koja druga senka) Vam neće dugo i skupljace se u sitnim linijama na kapcima.


Ako imate neko pitanje u vezi palete, slobodno pitajte jer ja ne znam šta da Vam još kažem. Svakako bih je preporučila svakome, jer se u paleti nalaze neke od osnovnih boja koje "morate" imati ako volite da se šminkate. Pogodna paleta kako za svakodnevni look tako i večernji. Nećete pogrešiti ako je uzmete, odnos cena-kvalitet je očaravajući. Ispod Vam ostavljam 2 videa, u prvom možete videti makeup look koji sam ja napravila sa ovom paletom, a drugi video je prethodni koji sam objavila (u slučaju da ste ga propustili).

Cena: 1300,00 na popustima / regularna oko 2000,00rsd
Kako Vam se čini paleta, da li ste je probali?