Uvek su mi bili zanimljivi postovi koji predstavljaju mini recenzije o potrošenim proizvodima. Ja sam ove proizvode (u početku nerado) čuvala zarad ovog posta prethodnih (otprilike) 2meseca, koji se nadam da će Vam biti od nekakve koristi. Počinjemo sa prvom slikom..

Velnea dry shampoo
Šampon za suvo pranje kose, praktično, ali ne ovaj. Koristila sam ga svega 2x, i kada sam rešila da mu dam treću šansu, on je ispario (mesec dana mu je trebalo da ispari). Tako da to je zanimljivo, a proizvod kao proizvod meni ne odgovara, bukvalno mi masti kosu.

Sephora mleko za telo
Volim sephorine proizvode (uglavnom mi odgovaraju), ali ne i ovaj. Jeste on hidratantan, ali ne u meri meni odgovarajućoj. Nije loš proizvod, ima prijatan miris i zgodno pakovanje, ali jednostavno mene nije očarao.

Allin čistač četkica
Za ovaj proizvod sam čula par minuta pre nego što sam ušla u Lilly. Interesantno pakovanje me je privuklo i reših da ga uzmem. Ne čisti četkice dobro, treba više puta da se peru i prskalica mi se ne sviđa. Razočarana sam, nije dobro odrađena formula, nadam se da će je unaprediti.

Sephora body scrub
Koliko se sećam, ovaj proizvod je bio na sniženju i zato sam ga uzela. Mislim da je fin prozivod za svakodnevni piling tela, ali ne vidim razliku kada ga koristim. Nema primetnog efekta, ali prija kada ga nanosite.


I love... krema za ruke
U početku sam je volela, ali više nisam oduševljena. Hidratacija je na finom nivou ali vremenom miris počinje da se gubi, pa tako imam osećaj da se i hidratacija gubi. Neću je ponovo kupiti, ali dok sam je koristila, odgovarala mi je. 

Velnea dnevna krema za suvu i osetljivu kožu
Ako se sećate, već sam je spomenula u par navrata, ovo mi je omiljena krema jefitinijeg ranga. Trenutno koristim samo nju i zadovoljna sam. S obzirom da joj je cena oko 500rsd, ja sam ne zadovoljna, nego prezadovoljna. Hidratacija mi je bitna stavka, i to ova krema poseduje na visokom nivou.

Balea krema za lice
Krema je fina s obzirom na cenu, ali je neću ponovo kupiti, jer sam našla kremu koja mi je trenutno po meri (prethodni proizvod). 

Macadamia ulje za kosu
Ovaj proizvod je kupljen zbog velikih hvala kako naših tako i inostranih blogerki. Očekivala sam jednoroge da izlaze, ali ništa od toga. Razočarana sam proizvodom, ne godi mojoj kosi, ne sviđa mi se efekat koji ostavlja, ništa mi se ne sviđa kod ovog ulja. 


Essence gel maskara
Ovaj proizvod mi je treći po redu, mislim da vredi više nego što košta. Kliknite ovde da biste videli recenziju o ovom proizvodu.

Essence baza za oči
Stvarno sam je volela, sve do pre nekih mesec dana kada je verovatno već počela da gubi svoju draž (rok trajanja). Kupiću je ponovo, kremasta je, lako se blenduje i traju senke dugo s njom.

BabyLips labelo
Ovo labelo sam dobila na poklon iz Londona od blogokoleginice Lene kad se još nije pojavilo kod nas. Hidratantno je veoma i ne ostavlja usne lepljivim. Kupiću ga ponovo, sigurno!

Oriflame prajmer za lice
Imam ga već duže vreme (ovo mi je bio prvi prajmer). Mislim da se za taj novac može kupiti bolji, možda će nekom goditi, ali meni ne odgovara.

Essie baza za nokte
Mislim da mi je ovo bila prva baza za nokte, kupila sam je na prošlogodišnjem sajmu kozmetike. Baza je odlična, ovo mini pakovanje je koštalo nešto manje od 300rsd, i mislim da vredi te pare. Preporuka!

I to je to što se tiče potrošenih proizvoda, ima više proizvoda koji mi nisu odgovarali, al šta da se radi. Imajte na umu da ono što meni odgovara možda neće vama i obratno. Nadam se da će ovaj post nekome biti od koristi, a Vi ako imate neko pitanje, predlog, bilo šta možete ostaviti dole u komentaru. Delimo li neke potrošene proizvode?