Danas Vam predstavljam recenziju preslatkih četkica jeftinijeg ranga, pod nazivom LOOK by bipa...
Pre nego što se bacim na recenziju, moram Vas obavestiti da se ove četkice ne mogu kupiti kod nas. Al odmah vratite taj osmeh na lice, zato što Beč nije dalekooo (na popustima često imaju šoping/travel ture po bagatela ceni, hajmo?). Bipa je radnja kao Lilly otprilike, samo što ga ima na svakom ćošku, prodavačice ne dišu za vama i imaju ogromne popuste na parfeme. LOOK by bipa je brend ove jelte "parfimerije" i imaju četkice, šminku, aksesorajz, ali sve(šminka) je nekako za decu. Ove četkice prelepo izgledaju ne samo u radnji već i na Vašem makeup kutku, prosto se ozarite i ne želite da ih koristite.


Prvo Vam prezentujem ovu KABUKI četkicu... Četkica kao četkica je preslatka i dobro odrađena. Dlačice su dobro zalepljene za plastični deo i dok perete čekicu nemate osećaj da će se raspasti. Kad sam već spomenula pranje, moram da napomenem da treba ihihaj vremena da se opere. Ne znam da li je to slučaj sa svim kabuki četkicama (meni je ovo prva), ali svakako joj treba malo više da bude čistunica. Četkica je tako mekanaaaa, evo sad dok pišem post "masiram" svoje lice, haha. Inače dobro kupi proizvod i osećam se kao filmska diva dok koristim ovu četkicu. Nisam bila fan pudera u kamenu/prahu nakon tečnog pudera, ali se polako prepuštam tome i koristim ga za tu namenu. Trenutno mi više stoji kao ukras, ali koristiću je uskoro, to garanutjem! I umalo da zaboravim da napomenem, za sada nije ispala ni jedna dlačica iz nje, prosto fantastično! :)

Ocena: 4/5
Cena: oko 5e


Ova četkica je takođe ultra cute, u pitanju je četkica za BLENDOVANJE. Dimenzije su joj: 17cm - 1cm. Veoma je lagana, ali ne jefitno lagana. Prijanja mi u šaku super i volim da radim sa njom. Kao što pročitaste, ovo je četkica za blednovanje ali ja je ne koristim za tu namenu. Navikla sam da mi četkice za blendovanje budu drugačijeg oblika (aka mac 217). No, koristim je nanošenje senki na glavni deo kapka, za to mi je super. Plus ove četkice jeste što se veoma brzo pere, za razliku od prethodne. Bukvalno 2sek i ćao zdravo. Takođe je kvalitetno odrađena četkica, i dobro su zalepljene dlačice za dršku. Preporuka!

Cena: oko 2e
Da li ste vi probali ove četkice? Nisu li preslatke?