Moram napomenuti da se ova paleta nema kupiti kod nas.. Na veliku žalost! Gledajte tu lepotu - essence paleta pod nazivom "how to make nude eyes".
Kada sam je ugledala u Mulleru u Beču oči mi zamalo ispadoše od te krasote. Pakovanje mi je uf, ma preslatko! Prikazala sam Vam ovu paletu u Vienna haul-u. U samoj kolekciji možete naći paletu za obrve, lice i tri za oči, ukupno 5. Čim budem imala prilike, kupiću ih sve. Ne znam da li ste primetili kako u klipovima tako i u recenzijama da najviše koristim nude nijanse. Ako se pitate da li Vam može izdržati put do mora a da se ne izlomi, može. Pakovanje je jako, ali ne preterano. Zatvara se na magnet, što je po meni plus. Iza ogledala su lepo ušuškane dve kartice koje Vam prikazuju mini tutorijal kako da se našminkate za dnevnu i večernju varijatnu. Probala sam i jednu i drugu, fino su objasnili i uklopili look. 


Kao što vidite u paleti se dobija 6 senki, i sve u sebi imaju šljokice. Neke manje neke više, donji red ima manje šljokica. To mi malo smeta, jer volim da stavljam u prevoj kapka braon mat boju, a to u ovoj paleti nema. Pigmentacija? Vidite i sami na slici dole.. Neko voli manje pigmentovane senke neko ne, ja sam tu negde između. Omiljena boja? Nema je, sve su mi nekako slične tako da mi se nijedna ne ističe. Kao što sam rekla smeta mi što nema braon mat boje, a smeta mi i što nema bele mat boje. Nekako su mi te dve boje glavne za nude look, no to je moj ukus. Bez baze ih jednostavno ne možete koristiti. Prvo Vam se neće videti boja, drugo neće Vam trajati. Ja koristim Avon bazu. 
Iako je pigmentacija nešto slabija, ceo koncept mi je očaravajući i moram da pohvalim Essence kompaniju. Ova paleta svakako ide sa mnom u neseser na svako sledeće putovanje. Ako se Vama ne svidi, sigurna sam da bi se svaka dama oduševila kad bi dobila ovu paletu za poklon. Koliko para - toliko muzike.


Cena: oko 5e
Ocena: 4/5

Kako Vam se čini ova paleta, da li biste je uzeli?