Sve se češće mogu naći prajmeri/baze protiv crvenila. Neko ima crvenilo oko nepravilnosti (bubuljica), neko u predelu obraza (moj slučaj), itd..  Ovaj prajmer sam viđala po nemačkim blogovima, i mogu Vam reći da su mišljenja za njega bila podeljena. Inače ja imam crvenilo u predelu obraza i nosu, možda malo i na čelu, i na žalost meni to ne može da prekrije puder. I ako se desi da ga prekrije, crvenilo izbije na površinu pri prvom naletu vrućine, nervoze i sl. 
Dolazi u zelenoj tubici, nisam fan tubica ali ajde sad. Kada sam videla da je "made in Italy" bila sam mnogo srećna, jer volim nekako Italiju (iako nisam nikad bila). No, pakovanje je jednostavno i odmah ga možete spaziti sa police i provaliti da je to proizvod protiv crvenila. Nema parabena u sebi (woo hoo). Iako možda izgleda da ga ima malo (30ml), ima ga sasvim dovoljno za neko vreme s obzirom da se troši sporo.


Nema miris, bar ga ja ne osećam. Malo je čudno kada aplicirate ovaj proizvod, jer vidite mini vanzemaljca u ogledalu, pa okinete jedan selfie, ali shvatite da ipak nije za deljenje sa prijateljima. :) Na pakovanju piše da neutrališe crvenilo i on to zaista radi. Treba ga staviti u tankom sloju. Takođe piše da minimizuje pore i to stvarno radi, ne baš 100%, ali donekle da. Tekstura nije gusta, već je malo vodenasta, ali veoma malo te se lako blenduje. Jedina mana ovog prajmra/baze jeste to što on u sebi ima šljokice. Zaštoo?? Ne razumem uopte zašto bi to stavili, ali rekli su da će to popraviti u budućnosti (nadam se nekoj skorijoj). Pošto ima šljokice, ja ga ne mogu prekriti laganijim puder (Mac face and body), već moram nekim težim. Ako hoću nekim laganijim, onda moram da stavim dva sloja minimum.
Sve u svemu, ja sam zadovoljna ovim proizvodom, jedino to što ima šljokice, ali dok ga ja potrošim napraviće oni valjda bez šljokica. Kako se vama čini? Da li koristite neki zeleni prajmer?