Sećate se nedavnog blog sale-a svih beauty i lifestyle blogerki ? E upravo taj, tu sam uzela ovu paletu koju Vam danas recenziram. Moje mišljenje o njoj? Nastavite da čitate...
Kada prodajete stvari (u ovom slučaju ja na blog sale-u), osećate da Vam je mesto gde je stajala ta stvar prazno i morate ga popuniti. Ovu paletu sam platila po ceni od fantastičnih 500rsd, i učinlo mi se kao odličan deal. Regularna cena joj je bila koliko se sećam oko 2500rsd. Prvobitno nisam imala u planu uopšte recenzirati ovaj produkt, ali sam ga videla juče u Sephori na sniženju, pa pomislih nekom će sigurno dobro doći. Pakovanje mi je privuklo pažnju, urbanost + malo elegancije, kako odoleti?


Nakon što spomenuh svoj estetski doživljaj o paleti, moram napomenuti da je dobro odrađena. Na to dobro odrađena, mislim na plastiku koja je kvalitetna i neće Vam se razdvojiti i polomiti nakon manjeg korišćenja. Prelazimo na glavni deo, a to su senke. Ima ih 4 i to su: Violet, Silver, Aubergine i Black. Pigmentacijom pomenutih nisam oduševljena. Najlošije mi se pokazala Aubergine a najbolje Silver. Aubergine mi je veoma čudna boja, a i pigmentacija joj je loša te nema tu čar koju ima u samom pakovanju. A Silver najviše koristim kao šljokice nakon završenog makeup look-a. Silver "ide na sve strane", te prvo završite šminkanje očiju, zatim pređite na ten. 


Na prvom delu slike možete videti senke bez baze i jednom swatcovane, a na drugoj sa bazom (Essence i love stage) gde je 2x pređeno preko boja, da biste mogli da vidite bolje. 
Da li bih je ponovo kupila? Ne. Najmanje koristim ovu paletu od svih koje posedujem, razlog - slaba pigmentacija. Dajem joj ocenu više no što zaslužuje, samo zbog originalnog pakovanja.

Ocena: 3/5
Cena: (pogledajte početak posta)