Jedan od dosta hvaljenih nadlaka sa strane svetskih blogerki je došao nedavno u moju mini kolekciju i reših da Vam ga predstavim. U pitanju je top coat brenda Seche..
Inače nikad nisam čula za ovu firmu i ovaj nadlak. Kada sam bila na sajmu kozmetike, blogokoleginica Lena mi ga je preporučila ali to je učinila na kraju sajma kada sam ja već ispraznila novčanik. No, pre otprilike nedelju dana sam se setila da u šoping centru Ušće, Alexandar ima svoj izložbeni prostor gde su im cene veće no u ostalim maloprodajnim objektima, no ovde mi je bilo najpraktičnije da ga uzmem.. 


Cena mu je nešto manje od 600.00 rsd, te verujte mi da sam se kolebala. Pakovanje kao pakovanje, ništa specijalno. Ima 14ml što je superrr! Četkica je dobra za nanošenje, da je veća s obzirom na teksturu ovog nadlaka, ne bi valjalo. Tekstura je malo gelasta, ne totalno vodenasta. Lako se nanosi, i dok ga nanosite već možete da primetite kako se Vaš "običan" lak oformljava u "gel lak". Bukvalno izlgeda kao da imate gel na noktima, i nekako Vam očvrsti nokte. Da li zbog te gušće teksture ili čega, ali svakako osećam kao da neće pući ako povučem negde noktom. Nanosila sam ga i preko šljokica, i preko njih nokti i dalje izgledaju kao gel. Veoma lepo na pogled izgledaju, negovano a ne preterano. Miris mu je izdržljiv, ali razumem ako je nekom neprijatan. Ima miris nekog stolarskog lepka, šta znam.. Svakako ne izlaze latice ruža.
Iako piše da je brzo sušeći, on nije. Mislim, on se osuši polovično u prvih 5 min, i Vi mislite da možete da nastavite tada sa životom, ali ne.. Preporučila bih Vam da stavite masku na lice i sačekate nekih 20ak min..
Da li bih ga ponovo kupila? Iako je cena jača, ali mislim da vredi svaki dinar. Odgovor je da!

Cena: 565,00 rsd
Ocena: 4,5/5

Koji je Vaš omiljeni top coat, a koji je na listi želja?