Prajmer je izuzetno bitan, može Vam odmoći il pomoći. Sve zavisi da li je dobar i da li je namenjen Vašoj koži i potrebama. Danas Vam predstavljam kremu (prajmer) od Nivea-e namenjenoj suvoj i osetljivoj koži...


Ovaj proizvod nigde nisam viđala, ni po blogovima ni po prodavnicama. Jedan dan sam ga našla u totalno random prodavnici po prihvatljivoj ceni i reših da ga probam. Uvek grabim brže bolje proizvode gde piše za suvu ili extra suvu kožu u nadi da će mi pomoći. 
No, prajmer dolazi u kutiji koju možete videti na slici i u staklenoj bočici koja mi se sviđa. Iako više volim proizvode koji su na pumpicu, ovaj može da prođe. Simpatični roze poklopac mi verovatno odvraća pažnju to što nema pumpicu. U pakovanju se dobije 50ml, što je više nego dovoljno za jedno vreme s obzirom da se proizvod sporo troši. 


Teksturu bih Vam najbolje opisala kao vodenasti gel. Nivea kaže da se upija u roku 1min i stvarno je tako. Koža mi posle tog jednog minuta ostaje nekako meka i prijatna na dodir, prija dok je nanosite. Ima meni ne tako bajan i sjajan miris, tipičan miris a la neke kreme koja ima raznorazne hemikalije. Nivea spominje da je ova krema obogaćena prirodnim sastojcima poput bademovog ulja i ekstrakta nevena.. Na pakovanju nigde ne piše da je ova krema zapravo prajmer, i moram reći da je iako koristim trenutno kao za takvu namenu, ne preporučujem. Da li puder traje duže no bez njega? Ne bih rekla. Mislim da je ova krema kao što i samo pakovanje kaže - starter. Koristiću je kao prajmer dok je ne potrošim. Vi možete preko nje da stavljate prajmer, ja nisam fan stavljanja 7 slojeva na lice kremica, korektora, pudera i sl.. :)
Da li bih je ponovo kupila? Iako ima veoma umirujuće dejstvo u ovim "letnjim" danima, ne. Ja sam je platila oko ćini mi se 500rsd, i mislim da ne vredi toliko.

Ocena: 2/5

Da li ste Vi probali ovu kremu? Ili možda onu za normalnu i mešovitu kožu?