Veliki sam fan MAC kozmetike. Iako kao takav fan ne mogu reći da su me svi MAC-ovi proizvodi oduševili. Danas Vam predstavljam senku pod nazivom Vanilla... Kao što vidite na slici, kupila sam ovu paletu i jedva čekam da je popunim. Prva boja koju sam kupila jeste Vanilla zbog velikih pohvala. Mada, koliko je imala pohvala toliko i nezadovoljavajućih mušterija. Možete je kupiti i kod nas odnedavno. Dolazi u dva pakovanja, u plastičnom i u ovom koje vidite na slici. Cenovna razlika je minimalna. Ako posedujete već neku senku koja je u kutijici a želite da je prebacite u paletu i ne znate kako, ja Vam mogu napraviti tutorijal o tome, samo recite! :)


Bela boja je po meni jedna od osnovnih koje morate posedovati u svom neseseru. Možete je koristiti kao hajlajter, kao bazu.. Ova senka ima neku teksturu koju možete osetiti prelaskom prsta preko nje, nije uobičajena senka (bar ne meni). Boja nije bela, već je kao i što sam naziv kaže, vanila boja. Finiš joj je kažu velvet (somot), što znači da je mat. Ja je koristim za moj svakodnevni makeup look preko celog kapka. Često je nanosim nekom manjom četkicom ispod obrve i u unutrašnji deo oka kao hajlajter. Traje dugo na kapcima, bilo sa bazom ili ne. Ja inače imam spuštene kapke i milion borica na istim te mi se često uvuku senke u te borice, ali to nije slučaj i sa ovom. Cena joj je veća no što je u inostranstvu, te ako budete išli na neko putovanje preko, preporučujem Vam da je kupite tamo. Nemam Vam ni šta posebno pričati o ovoj senci.. Kupiću je ponovo sigurno, a Vama preporučujem da je probate!
Moram da spomenem da ovaj vikend neće biti okačen klip na YT (komp mi trokira), biće okačen nadam se u toku sl. nedelje.

Cena: 1900rsd 
Ocena: 5/5

 

Da li ste je probali? Imate li preporuku za neku jeftiniju verziju?