Meni je uvek bio problem da nađem odgovarajući puder. Imam izuzetno suvu kožu, i obični puderi sa sjajnim finišom mi ne pomažu, a njih ima dosta i zabluda je da će oni pomoći suvoj koži, bar se meni tako čini. Svaki koji sam do sad uzela ima sličnu (ako ne istu) teksturu i hvata se za suve delove, ma koliko oni bili ispilingovani (suvi delovi lica).
Puder je kupljen u Beču, u Mariahilfer straße po ceni od čini mi se 29e. Dolazi i u većim pakovanjima od danas predstavljenog, moj ima 50ml. Moram reći da mi pakovanje i nije najlepše koje sam videla. Nekako mi izgleda industrijski odrađeno i možda nedovršeno. No, ovaj puder je zasnovan na vodi i vodootporan je. 
Dolazi u 12 nijansi, te bez brige, naćićete odgovarajuću nijansu zasigurno! Pre korišćenja treba dobro da se promućka, kako bi se pokazao u dobrom svetlu. Kada ga nanesete na šaku, videćete da je puder veoma tečan. Ne toliko da se razliva po celoj prostoriji. Kada počnete da ga utrljavate u lice, videćete da on menja teksturu i da se polako zgušnjava. Suši se veoma brzo, te preporučujem da ga nanosite iz delova (obrazi, čelo, brada, vrat..). Svideće Vam se sigurno to da Vam aplikator nije potreban za njega. Prsti su Vaša četkica za ovaj puder. Ja ga nekad nanosim prstima, nekad četkicom, nekad sunđerom. Ne bih Vam preporučila da ga nansoite sunđerom, zbog toga što sunđer upije dosta proizvoda (jer je na vodenoj bazi). Ne sviđa mi se to što nema pumpicu, nego moram ovako da ga istiskavam, pa se sve bojim da ne bacam prozivod ako ga istisnem previše. 


Prekrivenost jednog sloja pudera je veoma slaba. Meni to savršeno odgovara, jer volim da mi se vidi i koja ne pravilnost preko dana. Ne volim a la Dita Von Tees look za svakodvneni look, to volim u večernjim satima. Ako Vam je potrebna veća prekrivneost, stavite slobodno korektor i dva pa čak i tri tanja sloja pudera. Ja imam crvenilo na licu, te da bih ga prekrila samo ovim puderom nije mi dovoljan jedan sloj. Da bih prekrila crvenilo, koristim zeleni prajmer i preko njega stavljam puder, i tako mi služi odlično. Puder se kao što rekoh brzo suši i odličan je za tako reći nadograđivanje slojeva, samo nemojte preterati. Završnica mu je sjajna ali ako niste fan takvoh finiša, uvek ga možete setovati sa nekim mat puderom. Ne preslikava se na garderobu, čak ni belu, što je meni veliki plus.


Sve u svemu, da li bih ga ponovo kupila? DA! Uzela sam čak još jedan i to u većem pakovanju. Veoma je prijatan za nošenje, i traje dugo. Preporuka za nas sa suvom kožom! :)

Ocena: 5/5
Cena: 29e