U prethodnom videu sam Vas zamolila da mi napišete šta biste voleli da vidite u sledećem videu. Bilo je tu raznoraznih predloga, ali najviše ima molbi za DIY klipove. Kako otkloniti celulit? Saznajte u nastavku posta..

Šta je uopšte celulit? 
Celulit je najprostije rečeno mast ispod kože. Naborana mast koja se na našoj koži ponaša kao pomorandzina kora. Celulit pogađa većinu žena, studije kažu čak 90%, te se nemojte osećati usamljeno. Ako ga imate, to ne znači da ste gojazni. Celulit se javlja usled konzumiranja nezdrave hrane, nedovoljno unosa tečnosti (VODE). Pojavljuje se takođe ako imate tanku kožu, niste dovoljno aktivni i tako dalje.
Celulit se manje vidi na tamijoj koži, te ako niste još pocrneli, bez brige, posle sunčanja će se manje videti. :)
Postoje raznorazni tretmani kako otkloniti celulit. Ja volim to sve da ide prirodnim putem, nisam fan liposukcija, laserskih tremana i sl. Sve je na Vama. Ja Vam danas prezentujem kako da ga otkolnite prirodnim putem.  

Za ovu masku će Vam biti potrebni sl sastojci: 

kafa

maslinovo ulje

limun

Sve sastojke izmešate u jednu činiju, dok se ne sjedine. Kafa treba da bude grublje mlevena, a ako nemate pristup takvoj, onda u ovu smesu ubacite morsku so. Kada je namažete na Vama kritične delove, zavijte sa plastičnom folijom, i obucite neku deblju trenerku. Ostavite da odstoji minimum pola sata. Nakon toga u kadi dok ispirate uzmite grublju četku i masirajte delove tela gde se nalazila maska. 
Tretman nemojte ponavljati svaki dan, već svaki drugi.


Sviđa li Vam se? Neka ideja za sledeći?