Pretpostavljam da ste primetili da mi je Essence omiljeni brend što se tiče pristupačnije kozmetike. Volim ovaj brend, iako me nekad razočara. Kakav je utisak ostavio na mene ovaj proizvod saznajte u nastavku... Ja na obrve uvek potrošim najviše vremena, ali uvek. Volim da mi izgledaju najbolje koliko god je to moguće, da svaka dlačica stoji kako treba da stoji. Same od sebe neće da stoje onako kako ja želim, iako imam veoma tanke dlačice, te za tako nešto mi je potreban fixator. Oni dolaze u raznim oblicima, ovaj je u gel formi i u tubici koja ima u sebi 9ml. Sviđa mi se što je pakovanje providno i uvek mogu da vidim koliko sam potrošila. Pakovanje kao pakovanje mi nije primamljivo, ne izgleda mi ni girly ni minimalistic, nekako nema doslednost neku po tom pitanju, ali sam ga uzela zbog dobrih recenzija.


Tubica kao i sam aplikator su pogodni za korišćenje, lepo prijanja uz šaku. Aplikator (četkica) je bela, dok je kao što možete videti sam produkt providan. Četkica je fino odrađena, tu nemam nikakvih zamerki. Dovoljno gusta da površinski raščešlja obrve i nanese proizvod ravnomerno.
Rupica kroz koju prolazi aplikator bih volela da je manja, uža. Zato što mi na četkici izađe mnogo proizvoda te uvek pre naošenja moram da skinem malo proizvoda na šaku. To mi je jedina zamerka. Gel nije lepljiv i sviđa mi se tekstura. Potrebno je minut - dva da se osuši. Drži obrve u mestu ceo dan! Probala sam ga kao maskaru za trepavice, ne sviđa mi se. Ne daje ni dužinu nit išta, jednostavno mislim da je ovaj proizvod samo za obrve! 
Da li bih ga ponovo kupila? Da, ovo mi je već treća tubica, i mislim da je odličan s obzirom koja mu je cena. Preporuka! :)

Ocena: 4/5
Cena: oko 350rsd

Da li ste Vi probali ovaj proizvod? Koristite li Vi fiksator za obrve?