Letnji dani posle svih ovih kiša, kažu na vestima da nam uveliko kucaju na vrata. Fiksator nam je potreban ne samo u letnjim već i bilo kakvim vremenskim uslovima. Da li je ovaj dobar ili ne, saznajte u nastavku posta...
Avon fixator sam kupila na sajtu moje krpice, s obzirom da ne znam ni jednu Avon damu, a takva vrsta kupovine mi je najpraktičnija. Cenu možete videti na kraju posta, i uglavnom se kreće oko te cene. Maloprodajna cena mu je oko 700rsd, ali ga možete "navatati" na popustu, ili kao ja na online sajtovima za kupovinu. Volim uvek da kažem reč-dve o pakovanju proizvoda, te moram reći iako volim pakovanja a la too faced i benefit, volim i ovakva minimalistička i krajnje jednostavna. Inače volim da vidim koliko sam potrošila proizvoda, a ne da nagađam.. U bočici ima 125ml što je mega dovoljno za jednu sezonu. Koristim ga svakodnevno od onog "mini new in" posta, i mogu reći da sam prijatno iznenađena. Da se razumemo, nisam očekivala ništa posebno.


U početku sam ga koristila samo kada stavim neke puderaste proizvode, sada ga korstim i kada stavim samo tečni puder. Ovaj proizvod ne služi da Vam fiksira šminku, nego da Vam setuje, što znači da Vam otkloni nepotrebne puderaste čestice sa lica, i svede Vam celokupnu šminku na ne puderasti izgled. Nadam se da me razumete. Dosta ljudi koristi ovakve prozivode pre stavljanja ikavkog proizvoda, ali ja iskreno nisam fan toga. Ja kao prvi proizvod stavljam kremu za lice pa prajmer, i mislim da je to sasvim dovolno pre pudera da se nanese na lice. Naprskam ga 4 puta kada ga koristim, i toliko mi je sasvim dovoljno. Ima miris alkohola, ali meni ne smeta. Ako neko posedujem MAC-ov brush cleaner, e pa isto tako miriše. Na alkohol, ali taj miris odmah ispari, tako da bez brige. Nekad se desi da ga ponesem sa sobom, i šprickam kao osveživač u toku dana, i prija mi. 


Sve u svemu, ja sam zadovoljna s ovim proizvodom, koliko para toliko muzike. A ovde ispade više muzike no što dadoh para. Preporučila bih svima, bar da ga probaju jednom. Ako ga ne budete koristili kao seter, onda možete da uzmete nekog zlatkastog pigmenta i ubacite u ovu bočicu, i preko letnjih dana naprskate telo za onaj "grčka boginja" look. :)

Cena: 400rsd
Ocena: 4/5