Kada mi kažete YSL, meni se u glavi odmah vrte njihovi ruževi u zlatnim tubicama, ma prelepost! Danas Vam prezentujem jedan lipstain od istog brenda, u broju 10. Ako Vas zanima nešto više o ovom proizvodu, nastavite da čitate.. Koliko god ovaj proizvod imao dobrih i loših recenzija, ja sam vapila za njim. Kod nas se pojavio, ali koliko se sećam, po znatno većoj ceni. Otidoh ja prošle godine u Beč, i nađem ga po "normalnoj" ceni, i to ste verovatno videli u prošlogodišnjem haul-uYSL lipstain kažu da je proizvod 3u1. Ne kao instant kapućino, već kao karmin, sjaj i lipstain u jednoj bočici. Prvi sloj je veoma slab, da kažemo rozikasto-crvena boja. Samo Vam da boju, kao normalan karmin sa slabijom pigmentacijom. Tu sam se razočarala, uf! Ali onda sam shvatila da se ovaj proizvod nanosi u slojevima. Ako želite veću pigmentaciju, nanesete prvi sloj, sačekate malo (20sec-60sec), pa drugi pa treći.. Tako da se čar ovog proizvoda vidi nakon drugog ili trećeg sloja.


Prvih par minuta je dosta lepljiv, trudite se da ne zatvarate usne dok se ne osuši. Finiš je sjajan, ali neće ispariti nakon prvog kontakta sa čašom, kao što bi to uradio neki sjaj. Tekstura je veoma čudna, ali ne i neprijatna. 


Treba da se nanosi na suve usne, te meni samim tim ovaj proizvod nije hidratantan. Ne samo što se mora nanositi na suve usne, već sam po sebi ne poseduje hidrataciju. Aplikator je odličan, precizan, svaka im čast na dizajnu. Ne samo dizajnu aplikatora, već i same tubice/pakovanja. 


Elegancija i luksuznost u jednoj tubici, kako reći ne tome? Da li bih ga ponovo kupila? Bih, ali u nekoj manje napadnoj boji. 

Cena: ne znam koja ja trenutna cena ovog proizvoda u Srbiji
Ocena: 4,5/5
Kako se Vama čini ovaj proizvod?