Nama damama je veoma poznat brend VS, kako od njihovih modela tako do njihovih proizvoda. Danas Vam prezentujem jednu prskalicu (body mist) ovog brenda, pod nazivom Love Spell. Ako Vas zanima nešto više o ovom proizvodu, nastavite da čitate... Prskalicu sam dobila na poklon iz Londona nedavno, ali da bih pisala recenziju o nekom proizvodu ja ga moram staviti pod test neko vreme... Ove prsklaice se mogu naći i u Lilly-u, ne znam kom, pošto ja na njih nisam naišla, ali svakako tračevi kažu da ih možete kupiti tamo, po ceni nešto većoj od 1000,00rsd.


Ova prskalica je i kolekcije Secret Garden. Jedna je od najprodavanijih prskalica. Pakovanje je plastično i izuzetno simpatično, kako bočica tako i dizajn nalepnice, a u sebi ima 250ml/8.4fl oz.  Miris? Kako ga opisati? Ja ne znam kako drugačije sem iritantan. Žao mi je ako ste očekivali pohvale za miris, ali meni ne prija uopšte! Ima u sebi miris, pa hajde da kažemo nekog cveća. VS kaže da je ova prskalica sačinjena od trešnji, breskve, aloa vere i kamilice, ako se ne varam. Samoj rečenici se već ježim, jer mi se ti mirisi ne uklapaju! Svi koji vole cveće, miris ruža itd., svideće im se ovaj miris. Znam da Vas ima dosta! :) 


Mojoj mami se sviđa, mojoj drugarici se sviđa, ma svima se sviđa izgleda sem meni. Trudila sam se da se i meni svidi, jer znate da postoje tako neki parfemi koji su na prvu loptu fuj, a zatim se ne možete odvojiti od njih? E pa ja sam mislila da će tako biti i sa ovim. Mada sam ja i dalje izgleda na toj provj lopti. Svakako jeste miris osvežavajući ali isto tako meni iritantan. Pakovanje mi se sviđa, i kesa, haha (bar nešto). Sve u svemu, sigurno ga neću ponovo imati u svojoj kolekciji, a sledeći ću pažljivo da biram. :)

Cena: 11funti
Ocena: 2

Da li ste vi probale ovu prskalicu, ako ne ovu neku drugu možda?