Prošao i mesec maj, a ja se i dalje držim svojih omiljenih prozivoda. Znate kako je to, kada nađete nešto što Vam odgovara, pa molite Boga da ne prestaju da ga proizvode. Inače nisam osoba koja kupuje non stop kozmetiku, više volim da sačuvam, pa jednom u 100 godina kupim Chanel ruž ili slično. Te zato i nema postova poput #newin. Trudim se da nađem proizvode koji će upotpuniti moju svakodvnevnu rutinu. Te Vam danas predstavljam samo 4 proizvoda kao moje Majske favorite, ali mnogo voljene.

1. Estee Lauder četkica za tečni puder - Posedujem je već duže vremena, i samim tim mogu da Vam kažem, da ako naiđete na mesto gde možete kupiti ovu četkicu, nemojte oklevati. Odlično mi služi za namenu za koju je i predviđena, a volim i s njom da stavljam hajlajter (ne volim četkice koje su predviđene za stavljanje hajlajtera). 

2. Estee Lauder Sumptuous Extreme maskara - Jedna od prvih #highend maskara koje sam probala, i ne žalim ni cent. Dolazi u dve boje, crnoj i braon, ja sam uzela braon. Išla sam ka tom natural look-u, a i nisam posedovala ni jednu braon, pa pomislih: "Nek ide život". I ide odlično s njom. 

3. Chanel rouge coco u nijansi 05 Mademoiselle - Da se razumemo, prvo što me je privuklo k ovom karminu jeste njegovo ime. Chanel 05, uz to i reč Mademoiselle mi je zvučala odlično, toliko da se sada nalazi u mojoj kolekciji. Svakako jedan od klasika koji ću iznova kupovati.


4. Le Petit Marseillais krema za telo - Mama kupila sebi, a ja sam elegantno to prebacila u moj deo. Ultra kremasta tekstura savršeno prijanja mojoj koži, nanosim je nakon tuširanja. S obzirom na njenu cenu, zaista me je iznenadila. Preporuka!


Da bismo shvatili šta su nam favoriti, moramo iskusiti i neke promašaje, nažalost. Ima ih samo dva, i nisu #highend hvala Bogu. 

1. Sephora veštačke trepavice - Ufff, cene se ne sećam, bilo je nešto manje od 500rsd, to znam. Lepak koji se dobija u pakovanju je samo za kantu za đubre, ništa drugo. Trepavice su previše savitljive, i samim tim nisu praktične za nanošenje. Bobica (kraj trepavice), nije dobro urađen, te se često skida, tačnije odlepljuje. Svakako ih ne bih preporučila, bolje kupite one Ardell.

2. Essence Get Big Lashes maskara - Pakovanje mi je slatko, to moram da priznam. Privuklo me je to što je vodootporna, jer kad treniram volim da imam bar maskaru, a da mi se ne skida na treningu. E sad, moram priznati, ona taj deo posla obavlja, ali ako joj je posao i da mi počupa sve trepavice, onda i taj posao dobro obavlja. Pošto kada skinem ovu maskaru, meni više trpavica bude na tupferu nego same maskare. Pokušavala sam raznim metodama da je skidam, ali uvek isto. A i ne sviđa mi se finish koji daje, nekako su mi previše fake.  

Želite li odvojenu recenziju za neki od pomenutih proizvoda?