Na današnji divan dan, ja ću Vam predstaviti jedan od mojih #musthave MAC proizvoda. Kao što možete videti po naslovu, u pitanju je MAC fludiline u nijansi - blacktrack. Ovo je jedan on najpoznatijih ne samo gel lajnera, već proizvoda ove kuće. Čitavši milion i jednu recenziju i čuti sve same pohvale, pa kako ga ne probati? Dolazi u maloj crnoj kutijici, kao i svi MAC-ovi proizvodi. Sam proizvod dolazi u veoma simpatičnoj i krajnje jednostavnoj staklenoj ambalaži. Izgleda skupoceno, a kada ga uzmete u ruku možete osetiti njegovu težinu (kako zbog staklene ambalaže tako i zbog cene). 


U pitanju je crna crnaaa mat boja, ali kada se zagledate na suncu, ima neki ne sjaj, već neko prelamanje boja ( siva, bronzana..). Možda ja to samo "tripujem", ali svakako je mnogo lepa crna boja. Za nanošenje je kao mazanje butera na lebac, nema nikakvih problema. Meni traje celo radno vreme, ali na kraju dana vidim tragove na gornjem delu kapka, to je zato što imam spuštene kapke, a ovaj ajlajner nije vodootporan. Te onima koji imaju "normalne" kapke se neće preslikavati. Ne treba Vam puno proizvoda, samim tim ovo pakovanje traje dosta dugo. Potrošila sam pola za otprilike godinu dana! Milina!


Bitno je da izaberete dobru četkicu za nanošenje ovog proizvoda. Ja koristim blush četkicu u broju 31 i 25b. Proizvod je izuzetnooo pigmentovan. Treba se nanositi malo brže, zato što se brzo osuši. I dobro zatvarajte ovj proizvod nakon korišćenja da se ne bi sušio. Gramaža prozivoda iznosi 3grama.

Cena: 2800 rsd
Ocena: 5/5

Kako Vam se čini ovaj proizvod? Koji je Vaš omiljeni gel ajlajner?