Sigurna sam da ste do sada čuli za proizvod pod nazivom: MICELARNA VODA. Šta je zapravo ona? To je jedna magija koja otklanja Vašu šminku, nanesete na tupfer i skinete svu šminku brzo i efikasno. Nije potrebno umivati se posle ovog proizvoda. Da li je ovaj proizvod dobar, i kakav je ostavio utisak na mene, saznajte u recenziji.... Mislim da je ovaj proizvod lansirala Bioderma, i od tad nema ko je nema. Ja ih posedujem tri (bioderma, loreal i garnier). Iako su cene različite, efekat je skoro pa isti. Ova vodica mi je privukla pažnju u Liliju, po ceni od oko 500rsd (ako me pamćenje dobro služi). U bočici ima 400ml, što Vam je više nego dovoljno za neko vreme. Garnierova mi se manje trosi od Lorealove. Moram da spomenem da mi se pakovanje izuzetno sivđa, plastika je dobrog kvaliteta, a otvarač (videćete dole na slici), je veoma jednostavan i praktičan.


S ovom vodicom možete skidati šminku i sa očiju! Nema nikakvog dodatnog mirisa, te jednostavnost sastojaka neće škoditi osetljivoj koži. Dovoljno je "slaba" da Vam umiruje kožu a pritom i skida šminku. Ja kažem MAGIJA! 


Nanošenje:
Kada sam umorna, onda uzmem tupfer, natopim ga vodicom, i prvo se skoncentrišem na skidanje šminke sa očiju i oko njih, pa onda kružnim pokretima prelazim na lice. A kada nisam umorna, sve to isto uradim, samo što još posle operem lice Velnea penom (za suvu kožu). Ova vodica je pogodna za sve tipove kože! I sigruna sam da nikome neće odmoći. 


Moram da napomenem da mi je svakako Bioderma bolja od ove. Ali po ovoj ceni i ml koji dobijate, pa Vi ne možete pogrešit. Ja sam veoma zadovoljna, i iznenađena sam, s obzirom da sam očekivala totalnu suprotnost. Da li bih je ponovo kupila? Naravno, bez ikakvog razmišljanja!

Cena: oko 500rsd
Ocena: 4/5

Da li ste vi probali neku micelarnu vodu?