Danas sam bila u DM-u i tražila sam neku pristupačniju šminku za naredne tutorijale. Naleteh na ovaj sjaj za usne u olovci u nijansi 01 Rosy in love. Ako Vas zanima nešto više o njemu, nastavite da čitate.. Ovi sjajevi dolaze u dve nijanse, 01 Rosy in love i 02 Dear Peach. U pitanju je romantična, limitirana serija. U samoj kolekciji možete naći sjajeve, sveske, hajlajter (ne možete ga naći a da nije proban, bar moj slučaj), paleta senki, i lakove. Ja sam izabrala samo ovaj sjaj, koji Vam danas jelte i recenziram. Na pakovanju kaže da daje slabu pigmentaciju boje, da ima šljokica i da je hidratantan.


Što se tiče pakovanja, dolazi o ovoj olovci od 2,8g. Praktično i jednostavno pakovanje, ukrašeno kako romantičnom bojom tako i natpisom same kolekcije. 


Miris prijanja letnjim danima: slab, prijatan, svež i voćkast! Milina! Proizvod se nanosi veoma lepo, samo mu je jedina mana to što ako imate suvlje usne, zalepiće Vam se za mrtvu kožu. Samo dobro pilingujte usne, i sve će biti u redu. 
Tekstura je neka pa između labela i sjaja za usne. Ne znam kako drugačije da Vam objasnim. Nije lepljiv kao sjaj, ali nije ni kao labelo. Zlatna sredina. A mislim da će Vam ovakav proizvod odgovarati za ove vruće letnje dane. Svakako će se u mojoj kolekciji naći i druga nijansa. Samim tim sam Vam odg na pitanje, da li bih kupila ovaj prozvod ponovo. =)


Cena: 359rsd
Ocena: 4,5/5

Kako Vam se čini? Da li ste vi uzeli nešto iz ove kolekcije?