Moram priznati da mi je Essence omiljeni brend jeftinijeg ranga. Skoro sve što sam probala od ovog brenda sam i zadržala u svojoj kolekciji. Danas Vam prezentujem njihovu BB kremu, koju ste imali prilike da vidite u ovom videu. Dolazi u krajnje jednostavnoj tubici, kojoj nisam najveći fan. Ali svakako nisam mogla očekivati prvoklasnu pumpicu i staklenu bočicu za taj novac. Proizvedena je u Italiji, a sastojke možete videti na slici dole. Nema u sebi nikakvog dodatnog mirisa, što mi se mnogo sviđa. Dolazi u tri nijanse, i ima SPF30!


Kada vidite sam proizvod u tubici, on je dosta taman. Kada ga nanesete na kožu beo-rozikast, a kada ga umasirate, on se stapa s Vašom kožom. Tekstura je veoma lagana, i kao što rekoh, stapa se odlično s Vašom kožom. Na pakovanju piše da ostavlja kožu glatkom i hidratantnom. Za hidrataciju dajem 10ku, a za glatkoću dajem 7icu. Ostavlja malo znate onaj "lepljiv" osećaj, meni iskreno ne smeta, i on se u toku dana smanjuje, ali sigurno se nekom to neće svideti, pa sam morala da napomenem tu stavku. 


Ne ostavlja mat finiš. Ostavlja tako malo sjajni finiš, što se meni izuzetno sviđa, pogotovo za leto kada ne koristim nikakve mat proizvode, a i uopšteno volim da sjajim, haha! Tako da vi možete preko ove BB kreme staviti puder u prahu, da li u boji ili bez, na Vama je odlučite. Jedino što je mana jeste to što možete da izaberete samo 3 nijanse. Ko još može da izabere odgovarajući puder između 10, a kamoli 3. Meni ova nijansa za sada odgovara odlično, neće kada budem bila u avgustu sva crna, ali svakako ću ga potrošiti do tad. Prekrivenost nemojte očekivati, ovo je BB krema a ne tečni puder. Sve u svemu, meni je ovaj proizvod savršen za letnje dane i koristiću ga, a i kupiti ponovo kada ovaj potrošim.


Cena: oko 500rsd
Ocena: 4,5/5

Koju ste Vi BB kremu probali i zavoleli?