Letnji (kišni) dani su došli, samim tim mi menjamo proizvode koje smo koristili zimus. Bar ja to radim, uvek koristim "teže" proizvode zimi. Danas Vam prezentujem E.L.F set za konturiranje, tako da ako Vas zanima nešto više o njemu, nastavite da čitate... 
Ja njega posedujem već sigurno godinu dana. Kupila sam ga na kupindu, a ako ga ne možete tamo naći, e.l.f. kozmetiku možete naručiti za Engleskog sajta (Engleskog e.l.f.-a). Na koji brend Vas podseća pakovanje? Da, replika NARS-ove palete Orgasm/Laguna. Samo što ta košta mnogo više. Ne volim replike proizvoda, volim kada je brend unikatan, i kada ne kopira high-end brendove. Ali ajde, reših da ga kupim. Kao što možete videti, nisam ga nešto puno potrošila, ali nemojte to da Vam govori da ne volim ovaj proizvod. Naime, ja sam se u sve konturiranja prepustila nedavno. Pakovanje je na moje iznenađenje kvalitetno, koliko mi je samo puta pao na pod i evo ga diše i dalje. :)


Rumenilo: u sebi ima blage šljokice kada ga vidite u pakovanju, ali se one skoro pa i ne vide kada nanesete na lice. Pigmentacija nije 10ka, ali je odlična za svakodnevni look, ionako ne treba preterivati sa šminkom preko dana (moje mišljenje/ukus). Topla rozikasta boja, kao što rekoh sa blagim šljokicama je veoma lepa, a swatch možete videti na zadnjoj slici. Moram da napomenem da mu je postojanost slabija strana, ali se to sve sredi sa dobrim fiksatorom.
Bronzer: je puderast, i više leti na sve strane no rumenilo. Ali to se da srediti kako sa odgovarajućom četkom tako i fixatorom i podlogom. Pigmentovaniji je od rumenila, i koristim ga više no rumenilo. U pitanju je tamno braon boja, ali nekako topla, malo teže se blenduje, ali to meni nije problem. Kada se zagledate, u pakovanju vidite da on ima malo šljokica, ali na licu Vi to ne vidite. Ostaje na licu nešto duže od rumenila, ali s odgovarajućim fiksatorom traje koliko Vam treba. 


Sve u svemu, mislim da je ovo veoma dobar proizvod, s obzirom koliko košta. Na žalost ne možete ga naći u maloprodaji, ali proverite kupindo, kupujem prodajem i sl. sajtove, ili ga naručite online. Da li bih ga ponovo kupila? Da, proizvod je dobar, i odličan je za putovanja..

Cena: Nešto manje od 500rsd
Ocena: 4/5

Kako Vam se čini ovaj proizvod? Da li biste ga Vi kupile?