A na ovaj divan dan, jedna specijalna recenzija. Šanelov ruž u nijansi 05 očarava žene preko celog sveta, kako zbog imena tako i zbog samog ruža. A da li on zaista vredi, saznajte u nastavku recenzije. Ovaj ruž je možda jedan od najboljih koji sam ikada probala. Prvi put kad sam ugledala ovaj ruž uživo, nisam bila pod utiskom VAU! Kutijica u kojoj dolazi jeste malo gastrabajterska, crno-zlatna (iako moje omiljene boje, ali loše urađen dizajn). Tubica je crna sa zlatnim delom koji drži sam ruž. U većini slučajeva ja nosim bež ruževe. Bili to izlasci, svakodnevna druženja i sl, ja na sebi uglavnom imam neki bež ruž. Sam ruž ima veoma lepu formulu, kremastu i dugotrajaću. Izuzetno je hidratantan, a ta stavka mi je izuzetno bitna, s obzirom da imam suvu kožu, tako i usne.


Ova nijansa je najpoznatija iz Chanel-ove kolekcije RougeCoco. Na slikama dole videćete da je u pitanju rozikasta boja, sa nijansama braonkaste, i to sve bez ikakvih šljokica. Izuzetno je pigmentovan! Kada se nosi na sunčevoj svetlosti (preko dana) više će izgledati rozikasto, a kad sunca nema izgledaće braonkasto. I to mi se sviđa, ta moć transformacije koja je izuzetno lepa. Osećam se kao prava dama kada nanosim ovaj ruž (istorija, pakovanje, boja, miris). 


Ima dve mane. Prva: traje 3 do 4h. Druga: leti na sve strane (prelazi liniju usana posle nekog vremena). Meni ne smetaju te njegove mane. Ja i lipstain nanosim iznova i iznova u toku dana (valjda zato što želim da mi ruž bude intezivan u svakom trenutku). Sve u svemu, da li bih ga ponovo kupila? DA! Ako ne ovaj, svakako neku drugu nijansu. Mislim da vredi svaki dinar, i da je cena odgovarajuća s obzirom da je to ipak Chanel, a i da je kvalitet na nivou. Kada vidite da su neki "obični" ruževi u Lilly-u po 1000rsd, onda shvatite da i Chanel nije skup. (jeste skup, ali razumete me nadam se šta želim da Vam kažem). :)


Cena: oko 35e (negde manje negde više)
Ocena: 4,8/5

Koji je Vaš omiljeni ruž?