Trepavice su nešto čime težimo kada naučimo da se dobro šminkamo, il pak da sakrijemo trepavicama ne toliko sjajan makeup. Svakako sve smo ih probale, ili imamo na umu da ih probamo. Danas Vam prezentujem dva proizvoda brenda Aura i to su trepavice i lepak, pa da počnemo... Trepavice su se pre nekolicinu godina stavljale samo za posebne prilike poput eventa, večera i sl. U današnje vreme devojke nose trepavice i preko dana. Hajde da su to trepavice one "natural", ne, nego to su one a la "drag queen". Samim tim, brendovi u svoje asortimane uvode raznorazne trepavice, kako dužina tako i gustina (+ cirkoni, perja i sl.). Moram da kažem da sam počela da učim na kineskim trepavicama, zatim Ardell, a sada otkirvam neke nove..
Aura 01 naturaly great su a la "prirodne", i možete ih nositi kako preko dana tako i za izlaske. Kupila sam ih u tempu po ceni 305,00rsd. Dolaze u krajnje jednostavnom i prkatičnom pakovanju. kada otvorite kutijicu, videćete da ima mini tutorijal kako treba aplicirati trepavice (slažem se s tutorijalom). Meni je dužina odgovarala za izlaske, mada preko dana moram da skratim jednu do dve dlačice. Noću se ne vidi ništa od kilo ajlajnera. :) Trakica koja spaja same trepavice je veoma tanka i savitljiva, što je jednim delom dobro, jednim ne. Dobro je to što trepavice mogu lepo da prijone uz Vaš kapak, a nije zato što ih lako možete pokidati i samim tim baciti. Prijatne su za nošenje, samo ih trebate lepo namestiti. Kada stavim kineske, osećam se kao da imam lepeze na očima, to s ovima nije slučaj! Ako ne volite full efekat trepavica, preporučujem Vam ove! Skratite ih na pola i nosite ih na spoljasnjem uglu oka, za mačkast look.

Cena: 305,00rsd
Ocena: 4/5


Sada prelazimo na lepak. U pitanju je providan lepak za trepavice, koji je, koliko se sećam isto koštao 305,00rsd. Ovaj je čak i vodootporan, fascinatno. Dolazi u takođe jednostavnoj kutijici koju možete videti na slici. Sa strane ima mini tutroijal koji ima 3 koraka: naneti lepak, sačekati, zalepiti, taa daa! :) Ja kada sam čekala da se ovaj lepak osuši 15ak sekundi, meni je on postao osušen, i nisam mogla lepo da zalepim trepuške. Sledeći put sam sačekala nekih 7sek, i skoro pa ista situacija. Zadnji put sam stavila lepak na trepavice, pogledala se u ogledalo i turila ih, što znači neke 2sekunde. I tad sam mogla da radim normalno s njim. Tekstura mi je nekako čudno gumena, ne znam kako da je opišem. Potrošila sam Duo lepak, te sam htela nešto pristupačniji, ali svakako se vraćam na Duo. Moram još napomentui da na pakovanju piše da je providan, znači nije! :) Negde jeste negde nije, ne računajte na tu stavku. Svakako mu je postojanost super, ali da je providan nije, i da mu je tekstura čudna, jeste.

Cena: 305,00rsd
Ocena: 3/5

Da li ste Vi probale Aurine trepavice ili lepak? Imate li preporuke?