Kako sam potrošila olovku za obrve (Aurinu u broju 01), bacila sam se u potragu za novom. U svojoj kolekciji imam senki za obrve, ali mi to oduzima mnogo vremena. Kada sam bila na sajmu kozmetike, tražila sam.. Ali mi ništa nije zapalo za oko. Juče sam bila u TC Ušće, i svratih do one pop-up alexandar prodavničice. Posle detaljnog razgledanja, devojka koja radi tu mi je preporučila olovku koju Vam danas recenziram. Pa da počnemo..


Kad sam je pogledala, pomislila sam kako ću da radim s ovom debelom olovkom, ali ispostavilo se da mi super leži u ruci, i da super rukovodim s njom. Olovka ima dve strane: jedna strana je sama olovka, dok je druga hajlajter. Dolazi samo u jednoj nijansi, NYX kaže da ta nijansa odgovara svim tonovima kose/kože, mada se s tim ne slažem. Strana olovke koja služi za popunjavanje obrva ima blage šljokice. 


1. Slika obrve bez ikakvog proizvoda;
2. Nanošenje;
3. Raščešljavanje proizvoda s blush četkicom u broju 26;
4. Nanošenje hajlajtera ispod obrve.

Na slikama možete videti kako izgleda kad se nanese. Hajlajter je mnogo kremastiji i pigmentovaniji od dela za senčenje obrva. Svakako je ovaj proizvod ispunio moja očekivanja. I jedna i druga strana olovke su lagane za kontrolisanje i blendovanje. Mislim da mi boja odgovara, ali sigurna sam da ne bi svakom. Iako strana za senčenje ima blage sljokice, one nisu vidljive. Vidite ih jedino Vi, kada se približite ogledalu.. Najbolji deo ove olovke je hajlajter, svetlo roze boja,odlično se uklapa u bilo koji look, i izgleda daleko prirodnije od korektora koji se često stavlja na isto mesto (ispod obrve). Na pakovanju piše da se hajlajter može koristiti kao korektor, ali Vam to ne bih preporučila. 

Cena olovke: 1035,00 rsd
Cena četkice (blush 26): 200,00 rsd
Ocena: 4,5/5

 Kako Vam se čini ova recenzija? Šta biste voleli da vidite u sledećem postu? :)