Svi koji su u svetu lepote su čuli za četku pod nazivom "NO TANGLE". Proizvođač: Macadamiahair. Američki beauty blogovi su toliko hvalili ovu četku, da sam ja jedva čekala da dođe na naše tržište. I došla je, hvala Bogu. Moja kosa je kovrdzava, ali s tom "lepotom" dolazimo do negativnih strana, a to je kosa mi se lomi, uzasno je tanka i donja polovina kose mi je uvek mnogo ređa no koren. 
Samim tim, izbor četki mi je uvek bio sužen (bar sam ja takav utisak imala). Rešila sam na ovogodišnjem sajmu kozmetike da je kupim, i eto.. U mojoj kolekciji se sada nalazi cuvena cetka. Bila sam skeptična s obzirom da je ovo suva plastika, a ne prirodni materijal (npr. drvo).


Kao što vidite, sklop boja na četki je prepoznatljiv za njihov brend, zelena i braon. Nisam neki fan izbora boja, no ajde.. Savršeno pripaja uz ruku, ali savršeno! Dok češljate kosu, bodljice Vam masiraju glavu, što je nekako čudno-prijatno. 


Za sad sam je u 90% slučajeva koristila na morkoj kosi, i kao takva mi se pokazala odlično. Što se tiče primene na suvoj kosi, nisam neki fan, ponaša se kao bilo koja druga četka. Za mokru kosu je O D L I Č N A!!! :) Ne znam da li možete videti na slici, ali jedan deo četkica je kraći no ostali deo. Savitljive su toliko da odrađuju svoj posao, ni puno ni malo. S loknastom kosom uvek imam problema da mi se stvaraju klupčad zamršene kose, to ova četka razrešuje, i zahvalna sam joj do neba na tome! Kad mi je dosadno, ili kada sam dugo za kompom, ja uzmem ovu četku i masiram glavu. :)

Cena: 750,00rsd
Ocena: 5/5

Da li ste probale ovu četku ili neku sličnu njoj koju možete da preporučite ostalima?