Zdravo svima, nadam se da se nalazite u toplom i suvom na ovom vremenu!! <3
Kako se otvorio MAC, ja tako imam želju da Vam pišem recenzije o svim njihovim proizvodima koje koristim. Stoga ću Vam danas recenzirati MAC-ov korektor, pod nazivom select cover-up cache-cernes. MAC kaže da je ovo tečna kamuflaža za kožu. Da nema teksture, praktično nevidljiv. Osveljava i posvetljuje tamne oblasti, uklanja fleke, ujednačava ton. Ja ovaj korektor nisam imala ni u planu kupovati. Kad sam bila u kupovini u inostranstvu, sva izmorena sam se pojavila pred njihovu šminkerku, ona je odmah posegnula za ovim korektorom. Kažem ja njoj da mi ne treba, pogotovo što imam suvu kožu, pa korektori na mojoj koži imaju tendenciju ne da sakrivaju, već otkrivaju. Ona je rekla da je ovaj korektor za mene. Ja klimam glavom, kako vadim novac iz novčanika gledam u karmin Ruby Woo, a u šaci mi stoji korektor. Te oću te neću, i eto ga, sad se nalazi u mojoj kolekciji.


Dolazi u providnom pakovanju od 10ml/0.33fl oz. Moja nijansa je NW20. Veoma malo je potrebno da bi mi se pokrilo određeno područje. U većini slučajeva ga koristim kada izlazim uveče. Nanesem ga ispod oka, i malo na obraze, pošto se mnogo crvenim, i ovaj proizvod mi ujednačava ten baš onako kako se meni sviđa. S obzirom da je tečan, nemojte od njega očekivati da pokriva tetovaže. On po meni ima slabiju pokrivenost, ali to se meni i sviđa. Ako želite full, onda uzmite pro longer korektor, on je odličan za tako nešto(svakako se konsultujte pre kupovine sa šminkerkama koje rade).


Odličan je kako za suvu tako i za masnu kožu. Ima satenski finiš. Sviđa mi se to što je u tubici, a ne u kutijici, ne volim kada moram da kopam proizvod. Stapa se sa kožom u tili čas (ja ga blendujem sunđerčićem). Ima dosta nijansi, tako da ćete sigurno izabrati neku koja će odgovarati Vama. Jedan od velikih pluseva jeste što Vam treba vrlo malo da biste pokrili ono što želite. Što se tiče mana, jedina mana bi možda bila onima koji vole bolju prekrivenost da je slab, zato Vi uzmite neki drugi korektor. Tako da za dame koje vole prirodniji izgled, ili žele da koriste ovaj proizvod kao hajlajter ispod oka, toplo preporučujem.

Ocena: 5/5
Cena: manje od 20e

Kako Vam se čini? Da li želite u sl. recenziji da bude neki skuplji ili jeftiniji proizvod? <3