Kada mi kažete MAC, meni se u glavi odmah vrte njihovi tečni puderi. Nije kvalitet Dior-a a nije ni Oriflame-a, već nešto između što zadovoljava potrebe kako svakodnevne tako i večernje šminke. 
Ovaj puder dolazi u po meni jednom od najpraktičnijih i najlepših pakovanja.  Elegantna dugačka staklena bočica, i "urbana" pumpica. Odličan je za putovanja, neće Vas boleti glava pošto može da se "zaključa" i neće se razliti po neseseru. Garantujem!


Ima 14 nijansi, te ćete sigurno naći neku koja Vam odgovara. Neki MAC-ovi puderi dolaze bez pumpice, te je morati kupovati zasebno. Ne morate, ali svakako je lakse s njom. Sama pumpica je dosta skupa, te je ovo veliki plus što puder dolazi s njom. Padao mi je par puta na parket, i sve je kao u prvobitnom stanju. Na bazi vode je, te će odgovarati svim tipovima kože, ali po mom mišljenju najviše odgovara normalno/kombinovanom tipu kože. Što se tiče prekrivenosti dala bih ocenu 4/5. Odlična je pokrivenost, neki srednji nivo, ali kada želite da stavite još slojeva da biste prekrili dodatno, izgleda mnogo FAKE! Te jedan do dva sloja su Vam sasvim dovoljna da prekrijete nedostatke i izjednačite ten. Što se tiče finiša, nije potpuni mat, imam mini "sjaj" u sebi.
Dame koje imaju suvu kožu treba da hidriraju nekom dobrom kremom kožu, pa da stave prajmer pa puder.


Najduže mi ostaje od svih pudera kojih posedujem.(6-7h). S obzirom da je na vodenoj bazi, on je vodootporan. Ne sad da se vi kupate s njim, ali kad je leto, ostaće Vam na licu. Bar meni ostaje. Ima SPF 15, što je veliki plus kod mene, volim da imam zaštitu kako na telu tako i na licu. Tekstura je kremasta, i veoma lepo se stapa s kožom. Nikad, ali nikad mi nisu izašle bubuljice od njega(dešava mi se da mi izlaze od nekih drugih). Ja sam moj uzela namerno u svetlijoj nijansi, jer ga najviše (i uglavnom samo) nanosim ispod oka i na delovima gde stavljam hajlajter. To radim kada izlazim uveče, a za šminku preko dana ga miksujem sa tamnijim puderom. Kada ga nanosite, to trebate raditi bržim tempom, jer se suši brzo, i onda ga je teško razmazati. Nanosim ga za vlažnim beauty blenderom.

Ocena: 4,5/5
Cena: 4350 rsd