Drage moje, danas na scenu stupa MAC prep+prime skin base visage.
Prajmeri su jedan od osnovnih koraka nanošenja šminke i postali su bitan deo naše svakodnevne rutine. Možda neki ne znaju za šta tačno služe prajmeri pa ću Vam i to malo pojasniti. Prajmeri su bazni proizvodi koji mogu biti u kremastom ili tečnom obliku. Oni pripremaju lice za šminku, stvarajući lepu bazu. Mogu da sadrže SPF a i ne, sve zavisi od proizvođača, tačnije proizvoda.
Primenom prajmera, Vi kreirate sloj koji pomaže šminki da se bolje uklopi a i štiti Vašu kožu od raznih hemikalija koje se mogu naći u raznim kozmetičkim proizvodima koje koristite. Možete naći i prajmere u boji, oni balansiraju obojenost kože.
Trenutno jedini koji posedujem jeste upravo ovaj. Ovaj proizvod je samo za lice. Postoje odvojeni prajmeri za usne. Kao što se videli na slici, nalazi se u tubi plastičnog materijala, crne boje i prekrivena šljokicama. Posebno mi se sviđa jer je u pitanju pumpica, više je higijenski i lakše za korišćenje. Nisam Vam rekla da ovo pakovanje sadrži 30ml. Jedan istiskaj je dovoljan da prekrije celo lice. Koristim ga svaki dan, tako što operem lice, stavim kremu, prajmer pa puder. Ostavlja veoma glatko baršunast finiš. Ne znam kako da Vam opišem, sem da mi jednostavno umiri kožu. 
Jedina mana što se mene tiče, jeste što ne sadrži SPF. Ne znam da li možete videti na slici da u sebi ima veoma sitne šljokice. Veoma lepo izgleda, nećete izgledati kao Novogodišnja jelka, nemojte se brinuti. Uzmite u obzir da je slikano s blicom.


Da li bih ga ponovo kupila? DA
Da li preporučujem ovaj proizvod? DA
Ocena 4,5/5, jer ne sadrži SPF. Inače bi bila čista 5-ica!
Da li vi koristite prajmer? :)