Zdravo dame moje,

kao što ste mogli da vidite u naslovu, danas recenziram R.T. set četkica za lice. Ovaj set uključuje 4 full size četkice, inače su spakovane u crni neseser, koji je po meni bezveze, jer je otvoren, i nema neku veliku korist. To možete videti na njihovom sajtu. Ja sam moj set kupila na kupindu, po ceni od 3000rsd. Za sada ga još(koliko sam ja upućena) nema u prodavnicama kod nas. Kreirala ih je jedna od najpoznatijih YouTube guru-a, Samantha Chapman. Njihova najprodavanija četkica(Buffing brush), je u ovom setu. I nju ću prvu da recenziram.
Buffing brush

Vlakna na ovoj četkici su izuzetno gusta, i blago zaobljena. Čektkica se može koristiti kako za proizvode u prahu, tako i za tečni puder. Obožavam je, i sada shvatam zašto je svi hvale. Ja je koristim za tečni puder. Od svih, ova mi je omiljena.

Pointed foundation brush


Četkica je namenjena za tečni puder. Uzana je i savitljiva dovoljno da precizno nanesete puder oko nosa, očiju.. Meni se ne sviđa ova četkica, bar ne za tu namenu. Ostavlja prugaste tragove na licu, i ne može se razmazati lepo kao sa prethodnom. Koristim je za nanošenje korektora ispod očiju. Dobra je za prikrivanje bubuljica, zbog šiljatog oblika. 


Contour Brush


 Ovu četkicu koristim za bronzer. Izuzetno je mekana, nekima je možda preširoka za nanošenje bronzera, meni ne. Četka je zaobljena, i dovoljno gusta. Sviđa mi se oblik i tekstura ove četkice. Ne pokupi puno proizvoda, tako da olakšava kontrolu i primenu bronzera. 


Detailer brush


Ova četkica je najmanja u celom kompletu. Namenjena je za korektor, a može se koristiti i za nanošenje karmina. Sama četkica je mala, veoma lagana i nežna, sa blagim špicastim krajem. Ja je koristim za nanošenje hajlajtera u unutrašnjem delu oka. 


Sve četkice su lake za držanje i upotrebu, i izgledaju profesionalno. Nisam imala nikakvih problema što se tiče opadanja dlačica.
Sve u svemu, ovo je po meni dobra investicija. Bolje je da uzmete ovih 4 za 3000rsd, nego 30 kineskih. Bez obzira da li počinjete sa šminkom ili ste profesionalni šminker, važno je da imate odgovarajuće četkice. 
Ako ste u potrazi za kvalitetnim četkicama i po razumnoj ceni, kupite ih. Nećete se pokajati. Da li ste ih probali? Koje su po Vama najbolje četkice?