Drage dame,
zadnji post u ovoj godini sam htela da bude novogodišnji makeup look, ali nisam imala vremena da ga snimim i editujem na vreme. Stoga evo decembarskih favorita. :) Prvi na listi jeste Bobbi Brown karmin u nijansi Bronzed Pink. Starija je kolekcija, ali ima da se nađe još u nekim prodavnicama. Izuzetno kremast i bez mirisa. Ne suši mi usne, ima veliki izbor nijansi. AURA olovka za obrve je favorit za celu godinu, ne samo za decembar. Broj 01, košta oko čini mi se 300rsd. Možete proveriti na njihovom sajtu. Kad je nanesem, traje mi skoro ceo dan.


Bobbi Brown senka u nijansi Heather15. U pitanju je svilenkasta textura. Odlična je za blendovanje. Pakovanje je kao i svi produkti ovog proizvođača, veoma elegantno. Senka se može prebaciti u paletu koja se prodaje odvojeno. 


Nedavno sam počela da se igram sa veštačkim trepavicama. Lepak koji se dobije uz trepavice, bilo kineske ili neke dobre, u 90% slučajeva je bezveze. Ovim sam prezadovoljna! Cena je oko 500rsd, i tubica će Vam trajati dugo! Investicija! 


Moleskine sveske su naslednice popularnih svesaka koje su širom sveta koristili poznati slikari, filozofi.. Ja sam svoju uzela pre par meseci u PLATO knjižari, ne znam da li ih još imaju u prodaji. Mislim da je ovo odličan poklon za nekoga ko voli da piše/crta.. Cene se kreću od oko 1000rsd pa na dalje. Ova je bila oko 2000rsd.


Želim da se zahvalim svojim čitateljkama što me prate i dalje, ostavljaju komentare i sugestije.. <3
Dragim čitateljkama, blogokoleginicama i svim ljudima dobrog srca, želim srećne Novogodišnje i Božićne praznike.