Zdravo devojke, nadam se da nisam puno zakasnila sa septembarskim favoritima. Ovo je prvi put da radim ovakav post, imajte milosti ako nije bas najbolji. :) Prvo ću da počnem sa mlekom za telo. Kupila sam ga letos u Grčkoj. Nisam ga još videla u Srbiji da se prodaje. Ne sećam se cene, znam da nije bila niska. Ima prijatan miris, ne znam na šta miriše, jednostavno miriše na hidrataciju i nežnost! :) Za više informacija kliknite ovde. 


Sledeće jeste mleko za čišćenje lica, tačnije vodootporne šminke. Ovaj je za suvu i osetljivu kožu. Sviđa mi se što mogu da ga koristim i za oči, jer ne volim da imam 32165 pakovanja oko sebe kada skidam šminku. Ima miris ruže, skoro i da se ne oseća. Ima 200ml. Ne secam se cene, mislim da je bilo oko 700rsd.


Ovaj MAC-ov proizvod mi stoji skoro godinu dana. Kada sam kupila ovaj kupila sam jos dva i ovaj je nekako bio potisnut u stranu, da li zbog straha nečega neuobičajenog, ne znam.. Sada korsitim samo njega. Tamno plava boja, misim da se slaze lepo sa braon očima, bar se meni sviđa. :) Cena i ostale osnovne informacije možete videti OVDE.


Ne volim da skupljam parfeme u vidu kolekcije, volim da kupim jedan, taj koristim, tako mirišem cela i moja odeća, i onda prelazim na drugi. Trenutno koristim D&G light blue, a na poklon sam dobila ovu mini verziju Lancome poeme. Nisam sigurna da je baš za mene, dosta je jak i ozbiljniji miris, ako uopšte mogu tako da ga kategorišem. Ali svidja mi se baš. Miris ostaje na meni ceo celcati dan, ma divota! :D 


I na kraju totalno random, jeste čaj i moja nova šolja. Šolju sam videla još zimus u Vulkanu, ali ne da nisam htela da dam 1300rsd za šolju, negooo.. Ali sam htela da se častim, položila sam jedan od najtežih ispita(Anatomija je u pitanju), i morala sam da se častim malo. :) Bilo je i keep calm and freak out, sa plavim slovima ispisano, ali ovo mi je sladje. I dobije se crvena kutija slatka, na kojoj isto piše kao i na šolji. :) A pošto sma učila ceo septembar, nisam htela da se kljukam kafom, već sam isprobavala čajeve. Ovaj je bio 300rsd, mnogo skup, mnogo! Mislim za razliku od ostalih čajeva, koji su oko 100rsd. Ali mislim da vredi, miriše predivno! :) 
To bi bilo to, nadam se da Vam se svidja! :)
Da li možete da mi preporučite neku dobru četkicu za blendovanje senki, i neki čaj? :)