Dodir Pariza.. Nisam fascinirana, a kako mogu čitati i sa drugih blogova i komentara, svake godine je sve gore i gore. 70% proizvoda je bilo za potrebe profesionalnih salona. Možda preterujem, ali tako je izgledalo bar u mojim očima. Dosta je bilo stvari za nokte(lakovi, gelovi, turpije i razna čudesa). Cene nisu spuštene, svega 2% hah, nije ništa jeftinije nego u prodavnicama. Ko nije išao, nije ništa propustio. Evo malo slika.. Što se tiče izlagača, po meni se najviše istakako NYX i ALEXANDAR. I na jednom i na drugom je bila izuzetna gužva.
Najveći razlog zašto sam uopšte išla na sajam, jeste da kupim nadogradnju za kosu. Nisam je našla. Herba market, bože sačuvaj, i ostali izlagači na tom delu, u Alessandru su bile neke 2-3 vrste, cena je bilo od 14,500 pa na dalje. Sva pakovanja su težila 100g. Tražila sam da mi izvade iz pakovanja, da vidim kakva je. Nisam bila fascinirana, nisam htela da dajem toliko para na nešto što mi je "može da prođe". Sačekaću, tražiću još, kupiću već negde. :)
A sada HAUL! :)))


*Za stilizovanje kovrdzave kose oko 700rsd
*Ulje sa krajeve oko 400rsd
*Testeri oko 500rsd

 *Kreme su bile oko 400rsd.
*Marokanski crni sapun 500rsd
*sapunčići u obliku srca 60rsd kom
*tečni spaun poklon
 *Essie base coat oko 300rsd
 *Zoya lak oko 500rsd
* Pumpica 95rsd
 *Šnale(pakovanje) oko 200rsd
*turpije oko 40rsd kom
 *C.G. lakovi oko 400rsd kom
 *Šampon 1600rsd
 *NYX jumbo pencil 400rsd
 *Četkice od prave dlake oko 200rsd kom

Sve u svemu, očekivala sam dosta, na to dosta, mislim na dosta izlagača, i produkata koji nisu samo za nokte, hah. :D Uvek može bolje i gore, ali mislim da su mogli da se malo bolje potrude. Žao mi je što nisam srela ni jednu blogokoleginicu. Srela sam Dr.Feelgood-a. :D I za kraj interesantnog dana, odosmo u Intergalactic diner , predobro je mesto, ovo nam je treći put. Ja preporučujem Classic hamburger, i Big Bang. :)Ako želite da recenziram neki produkt od ovih koje sam uzela, recite! :)